Paula vann Teams-tävlingen 2023 – nu delar hon med sig av sina bästa tips

samarbetsverktyg På Teamsdagen förra veckan blev det tävling i Microsoft Teams-färdigheter. Paula Delgadillo, konsult på QD Sverige, tog hem pokalen. Nu tar Telekom idag reda på hemligheten bakom hennes kunskaper.

Paula vann Teams-tävlingen 2023 – nu delar hon med sig av sina bästa tips

Den 4 oktober 2023 på Teamsdagen var det dags för årets tävling Epic Teams Tips and Trix Battle. Det var hård konkurrens deltagarna sinsemellan men till sist stod det klart – Paula Delgadillo vann tävlingen.

– Det känns så otroligt roligt att jag fick äran att vara med och tävla mot två andra superduktiga personer. Jag måste säga att jag fortfarande är lite chockad men så glad att ha vunnit Teamsbattle. Jag får bara ännu en bekräftelse att jag är bra på vad jag gör och jobbar med.

Hemligheten bakom Paula Delgadillos Teams-kunskaper är att hon brinner för det hon gör.

– Jag håller mig alltid uppdaterad med alla nyheter som kommer in till Teams,  utefter det så håller jag våra kunder uppdaterade i Teams så att de inte halkar efter. För allt inom Microsoft365 så gäller det att alltid hänga med på deras resa framåt annars blir det lätt att du hamnar efter.

Paulas fem bästa tips:

  • Spara ett viktigt meddelande som någon har delat med dig i Teams, alla dina sparade meddelande finner du sedan under en knappt som heter ”Sparat” som du hittar genom att klicka på din bild högst upp till höger.
  • Fäst upp en viktig fil högst upp bland alla flikar i er Teamsgrupp.
  • Förbered en agenda direkt i en Teamsbokning innan mötet ska påbörjas.
  • Fäst dina populära chattar högst upp på chattlistan, då slipper du alltid söka efter dina favorit chattar.
  • Skriv /files högst upp i sökfältet i Teams, då kommer du se alla dina senaste filer du nyligen har jobbat med.

– Ett fantastiskt stort grattis till Paula som nu hjälper till att befästa QD som en stark leverantör av verksamhetsnära tjänster inom Microsoft 365. Vi på Consulting fortsätter vår resa för att ytterligare befästa QD som en ledande it-partner för mellanstora företag, säger Christian Hedström, Consulting Manager på QD Sverige AB, i ett pressmeddelande.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.