Connect20 flyttas till november

Corona På grund av Corona-pandemin flyttas Connect20 fram en gång till. Nytt datum blir den 4 november. Då samlas vi vid hotellet vid Globen och genomför vår konferens.

Connect20 flyttas till november

Det är inte lätt att planera för event just nu i dessa Corona-tider.

Vi får nu tyvärr än en gång meddela att vi inte kan genomföra vår stora konferens Connect20. Nu flyttar vi den från 23 september till den 4 november.  Anledningen är så klart Covid19, då regeringen förbjudit möten med fler än 50 personer och det inte finns någon chans att veta hur länge förbudet kommer att gälla.

– Den här pandemin har redan påverkat oss alla väldigt mycket sa jag redan i början av april. Nu är det slutet av maj och vi ser inte slutet än och då är det inget svårt beslut att skjuta på konferensen till senare i höst. Vi är fortfarande inte experter på virussjukdomar utan telekom och konnektivitet, säger Kalle Anrell, Telekom idags chefredaktör som är ansvarig för programmet.

Nytt datum blir alltså den 4 november i samma lokaler som var tänkt, det vill säga Quality hotel vid Globen i Stockholm. De flesta inbokade talare kan även i höst, men det är möjligt att det blir någon eller några förändringar i programmet.

– Programmet kommer att uppdateras på sajten så fort som möjligt. Det är till exempel klart att jag får in Stefan Spendrup, en superbra föreläsare som kommer att prata om säkerhet när vi blir allt mer mobila. Ett ämne som är än mer aktuellt idag.

Blir det några fler förändringar i programmet?

– Det blir det säkert. Jag kan tänka mig att en del föreläsare kommer att väva in hur det här utbrottet har påverkat det digitala samarbetet i stort och hur det har påverkat deras organisationer.

Kan ni garantera att konferensen blir av den 4 november?

– Jag fick samma fråga i april och har samma svar nu så då. Det kan vi såklart inte. Vi följer precis som alla andra utvecklingen av Corona och Covid-19 och vi får förhålla oss till de beslut och rekommendationer som kommer från regering, riksdag och myndigheter. Skulle det här tillståndet fortsätta även i höst så får vi fatta nya beslut då. Men målet och förhoppningen är att vi ska kunna genomföra dagen då, säger Kalle Anrell.

Telekom idags kundtjänst har skickat meddelande till alla besökare som hade bokat biljetter till konferensen. Där finns instruktioner för vilka val man kan göra nu som besökare.

– Som grund bokas alla om till konferensen i november, men det finns även en del andra möjligheter. I denna tuffa tid försöker vi göra det så bra som möjligt får våra kunder, säger Kalle Anrell. Har man frågor kan man alltid vända sig till kundtjanst@pausermedia.se och få svar.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.