Här är de viktigaste artiklarna om operatörerna 2023

Operatörer Det har varit ett händelserikt år för de svenska mobiloperatörerna. Här har vi samlat årets viktigaste artiklar.

Här är de viktigaste artiklarna om operatörerna 2023

Spektrumauktion, massiv 5g-utbygnad, vd-byten och rykten om sammanslagningar. Det har hänt ganska mycket bland de svenska mobiloperatörerna.

Här har vi samlat några av de viktigaste artiklarna om operatörerna som vi publicerat under året:

Operatörerna om spektrumauktionen: ”Alla är vinnare”

Spektrumauktionen i september var tveklöst årets på förhand viktigaste händelse i Telekom-Sverige. Årets auktion tog bara tre dagar och 26 klockrundor. Totalt investerade nätägare 4,23 miljarder kronor, en lägre summa än vad många analytiker hade väntat sig.  Vi pratade om auktionen med alla fyra storoperatörers nätexperter.

Telavox:  ”I många av de stora retail-kedjorna dominerar vi”

Under 2023 har Telavox fyllt 20 år. I somras besökte vi utmanaren som blivit vuxen på huvudkontoret i Malmö för att både blicka tillbaka på resan som varit och titta framåt.

Telness: ”Det är sådana grejer som jag firar ganska mycket”

Det har varit ett händelserikt år för Telness. Martina Klingvalls operatör har hunnit med att fira sin femte födelsedag. Resan har gått från ett fåtal kunder till över 16000. Telekom idag pratar minnen, genomslag och framtid med telekom-profilen.

Chilimobil satsar på 5g

Planerna har funnits länge – i våras blev Chilimobil en av de första virtuella operatörerna att rulla ut 5g till sina kunder.

Dstny pekas ut som ledande på UCaaS-marknaden

Nyligen pekades Dstny ut som en av de ledande aktörerna på den Europeiska UCaaS-marknaden. Vi har pratat med Mattias Ohde om utmärkelsen, branschtrender och framtiden.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.